Terug naar boven
De beste prijs voor topkwaliteit

De beste prijs voor topkwaliteit

Met de V-serie zetten we een stap naar een nieuwe wereld. Een wereld waarin vakmanschap, kwaliteit en efficiëntie financieel aantrekkelijk is.

Betrouwbaarheid

Een desinfectieproces mag nooit onbetrouwbaar zijn. Risico’s op besmetting kunnen immers grote gevolgen hebben voor de gezondheid en de toekomst van je bedrijf of organisatie. Je zit niet te wachten op een systeem dat zegt aan de wettelijke eisen te voldoen, maar in de praktijk onderpresteert of juist extreem ‘overpresteert’ en daarmee veel energie verbruikt. Je wil een systeem dat een goede balans vindt tussen optimale desinfectie en lage kosten. Een UV-systeem dat het precies goed doet.

Precies goed

Daarom ontwikkelde Van Remmen UV Technology de V-serie. Een UV-systeem dat optimale desinfectie garandeert, tegen zeer laag energieverbruik en met een minimale onderhoudsvraag. Door het innovatieve design kan de V-serie meer vloeistof behandelen dan een conventioneel systeem, met minder UVC-licht en met een gegarandeerd desinfectieresultaat. Ongeacht de omstandigheden.

Besparen

Dit betekent in de praktijk dat je met de V-serie vanaf dag één begint met geld besparen. Je kunt een kleiner en voordeliger systeem aanschaffen en hebt minder of minder sterke UV-lampen nodig. Dat scheelt enorm in de investerings- en energiekosten. Door het degelijke ontwerp van de V-serie is hij bovendien gemaakt voor een lange levensduur, met minimale onderhoudslast.

Garantie

De V-serie staat voor vakmanschap en kwaliteit. En dat zijn niet alleen mooie woorden. Onze Research & Development-afdeling onderwerpt onze V-systemen aan uitgebreide tests en validatie. Hierbij wordt vastgesteld dat de V-serie altijd zorgt voor optimale desinfectie, ook bij wisselende waterkwaliteit. Zo kunnen we jou de garantie bieden op een langdurig betrouwbaar desinfectieproces, tegen een uitstekende prijs.

Is er een V voor jou?

Zoek je een efficiënt en duurzaam UV-systeem? Met onze selectietool weet je in een paar stappen welk systeem het meest geschikt is.

Start de selectietool!

Nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie?

Neem contact op