Terug naar boven
Waar water is, is de V-serie

Waar water is, is de V-serie

De combinatie van duurzame techniek en efficiënt design maakt de V-serie UV-systemen een icoon van betrouwbare desinfectie. Voor elke toepassing.

Watergebruik

Waar we als mens ook komen, we gebruiken water. Om te drinken, om te koken, verwarmen, koelen, wassen en reinigen. We gebruiken het bij de productie van voedsel, dranken, papier en niet te vergeten recreatie en sport. Verschillende toepassingen van water, op verschillende plekken, maar met één vereiste: het moet vrij zijn van schadelijke bacteriën.

V-serie: universeel inzetbaar

Daarom ontwikkelde Van Remmen UV Technology de V-serie. Een universeel inzetbaar, effectief UV-systeem dat optimale desinfectie van bacteriën, algen en schimmel garandeert. Voor welke toepassing je het ook wil gebruiken. De V-serie desinfecteert relatief ‘schone’ vloeistoffen, met een lichtdoorlatendheid (transmissie) van 75% of hoger. Dat maakt hem uitermate geschikt bij drinkwaterproductie, de voedsel-, drank- en farmaceutische industrie en op locaties waar water wordt opgeslagen of gebufferd.

Vertrouwen op kwaliteit

De V-serie geeft het vertrouwen dat water veilig is wanneer het er toe doet. Of het nu kraanwater in dorpen, treinen, of schepen is, of douchewater in spa’s en sportcomplexen, je wil als beheerder geen risico’s lopen. Bovendien verwachten wij van de industrie dat ze op een verantwoorde en hygiënische manier onze voeding en farmaceutica produceren. Doordat de V-serie UV-systemen zijn gevalideerd, leveren ze altijd de prestaties die ze beloven. Zo heb je zekerheid over kwaliteit, en zekerheid over veilig water.

Duurzaamheid eerst

Onze V-serie bestrijdt microbiologische verontreiniging met UVC-straling. Deze natuurlijke straling vervuilt niet en voorkomt het gebruik van chemicaliën. Daardoor behoudt het water eigenschappen als smaak en geur en wordt het milieu minimaal belast. Door het lage energieverbruik, de minimale onderhoudslast en het eenvoudige gebruik is de V-serie met recht het meest geoptimaliseerde systeem ter wereld te noemen.

Is er een V voor jou?

Zoek je een efficiënt en duurzaam UV-systeem? Met onze selectietool weet je in een paar stappen welk systeem het meest geschikt is.

Start de selectietool!

Nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie?

Neem contact op